Kedves Látogató!

Üdvözöljük a dunapataji T és K Tüzépker Kft. honlapján. Cégünket 2009-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a térségben élőket magas szintű szaktudással és tapasztalattal segítsük hozzá a békés családi otthon megteremtéséhez, a legkorszerűbb és leggazdaságosabb építőanyagok forgalmazásával. Ahhoz, hogy ezt a célt elérjük, vásárlóinkat maximális elkötelezettség mellett szaktanácsadással és személyre szabott ajánlatokkal segítjük hozzá a legjobb és legkedvezőbb megoldásokhoz.

Építkezik, felújít, esetleg udvarát szépítené? Nálunk mindent megtalál! Látogasson el telephelyünkre, ahol modern és barátságos környezetben várjuk Vásárlóinkat. Büszkén jelenthetjük ki, hogy cégünk az elmúlt években, a térség egyik vezető építőanyag kis és nagykereskedésévé nőtte ki magát. 5000 m2-es telephelyünkön jelenleg csaknem 6000 terméket saját raktárkészletünkről forgalmazunk, háztól házig szállítunk és rakodunk gépparkunkkal. A telephelyünkön fellelhető és beszállítóktól rendelhető építőanyagok teljes választékával minőségi megoldást tudunk nyújtani mind kültéri, mind belsőépítészeti munkákhoz.

Forduljon hozzánk bizalommal, az általunk forgalmazott termékekkel és munkaeszközökkel könnyedén valósíthatja meg álmai otthonát! Akcióinkról, kedvezményeinkről és árainkról tájékozódhat honlapunkon, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon, vagy látogasson el hozzánk személyesen, ahol az Ön egyedi igényei alapján személyre szabott megoldásokat kínálunk.

  ÁRAJÁNLAT KÉRÉS >> AZ ÚT HOZZÁNK >>